Faceți căutări pe acest blog

marți, 17 ianuarie 2012

Ce poate face cooperarea sau Invitatie la seminar

In sfârşit  Transition Towns  ajunge si în Bucureşti. Dar a ajuns pentru că un grup de tineri entuziaşti si plini de iniţiativă s-au ocupat de asta. Partea frumoasă este că acest grup de tineri a făcut totul fără a avea un lider, un sef sau un coordonator. S-au coordonat singuri, unii pe altii, cu ajutorul unor instrumente simple cum ar fi Facebook sau Google. Şi-au împărţit ad-hoc sarcinile, fiecare avand back-up din partea a cel putin unui alt coleg. Unii chiar s-au întrecut în a rezolva probleme importante cum ar fi găsirea şi rezervarea unei săli, dotare sală, creare mesaj de comunicare, creare flyer sau poster pentru impact vizual, etc, etc.
Si cel mai frumos au cooperat când au creat posterul. Cuvintele sunt de prisos. Cred ca cel mai bine ar fi sa las imaginile sa vorbească.

prima versiune de flyer



A doua versiune de flyer cu silueta unui oraşel în background




Apoi a venit acest desen frumos, făcut de o mână talentată, cu acuarele



Iar flyerul s-a transformat în poster


Cine vrea să cunoască niste oameni asa de creativi si talentati si capabili sa coopereze şi să aibe iniţiative fără un lider? Haideţi duminică 22 decembrie 2012, începând cu ora 10:00, la sediul Fit For Life din din Str. General Alexandru Radovici, nr. 17, sector 2, Bucuresti (zona Obor - Lizeanu), pentru o întâlnire mai putin formala despre viitorul concret si imediat al comunitatilor locale.

Mai multe detalii pe FaceBook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu